Full screen image

Kamers

Eenpersoonskamer

1 – Persoons

Een reis maken in je eentje en daarbij niet voortdurend het lege bed naast je willen zien? Met je vrienden op vakantie en geen gezeur willen dat jij jouw spullen aan zijn kant van de kamer hebt liggen? Dan heeft ons hotel een kamer voor jou! Een kamer voor jou alleen, de hotelkamer waarin je kan doen en laten wat je wilt. Geen gesnurk van wie dan ook, rust en ruimte voor jezelf.

Tweepersoonskamer

2 – Persoons

Lekker naast je geliefde op bed liggen tijdens je vakantie? Of met je vrienden op vakantie en juist niet tegen elkaar aan kruipen? In beide gevallen hebben wij een kamer voor je. De tweepersoonskamers in ons hotel zijn te boeken als budget-, standaard- of als comfort tweepersoonskamer.

4-persoonskamer

Familiekamer

Met het hele gezin of je vriendengroep naar Zandvoort? Dan kan het vinden van een hotel met grote kamers lastig zijn. Gelukkig bieden wij 4 persoons kamers zodat je genoeg ruimte heb om er eens met zijn allen tussenuit te gaan. Mocht je met meer dan vier mensen willen komen, bel dan gerust, dan kunnen wij wat regelen met verschillende kamers in ons hotel.

Kamer indeling

Voorzieningen

In ons hotel zijn alle kamers voorzien van een flatscreen-tv, eigen badkamer en gratis Wifi.


©2019 Hotel De Kust | webdesign Foti.NL - All Rights Reserved.