Full screen image

Faciliteiten

Gebruik parkeerkaart

Parkeren

In de straat aan ons hotel is het door de gemeente niet toegestaan om als bezoeker te parkeren. Wel zijn er op 5 minuten loopafstand gratis parkeerplaatsen te vinden. Natuurlijk vinden wij het geen probleem als u eerst met de auto bij het hotel de bagage komt brengen. Klik op de kaart hieronder om het gratis parkeergebied te bekijken, uiteraard kunnen wij u in het hotel ook uitleggen hoe je er het makkelijkste komt.
parkeerinformatie De Kust

Eten en drinken

Ontbijt

Misschien wel het belangrijkste moment van de dag, het ontbijt. Tot 1 mei 2019 kunt u elke ochtend in ons hotel een ontbijten. Het ontbijt kost € 5,- per persoon en is niet inbegrepen in de kamerprijs. Hierbij is continu iemand aanwezig om het ontbijt aan te vullen zodat er niet teveel eten ligt en alles dus lekker vers blijft. Geniet ook van een lekkere kop thee of neem een kop koffie om alvast op gang te komen.

Internettoegang

Wifi

In ons hotel heeft elke gast gratis en onbeperkt wifi met een snelheid tot wel 15Mbps. U kunt verschillende apparaten verbinding laten maken en u heeft geen tijdslimiet. Bij binnenkomst krijgt u het wachtwoord voor het wifi netwerk en kunt u zorgeloos genieten van de wifi verbinding.

Hotel indeling

Toegankelijkheid

In ons hotel zit helaas geen lift, dit kan moeilijk zijn wanneer u slecht ter been bent. Wij kunnen voor u regelen dat u een kamer op de eerste verdieping krijgt, dat scheelt een trap extra lopen. Overigens alleen mogelijk voor bepaalde kamers, zo hebben wij geen zespersoons kamer op de eerste verdieping. Wanneer u slecht ter been bent en een kamer op de eerste verdieping wilt laat dit dan uiterlijk een week van te voren weten, dan hebben wij nog tijd om iets regelen voor u.

Meer weten?

Informatie

Heeft u specifieke vragen met betrekking tot bepaalde faciliteiten, neem dan gerust contact op. Dit kan telefonisch via +31(0)23 7436725 of via het contactformulier welke u vindt onder het menu contact.


©2019 Hotel De Kust | webdesign Foti.NL - All Rights Reserved.